pretty handsome

Wednesday, February 09, 2011

Years from now


"What will I be years from now. pap pap padaaa..!"

Petikan dari lagu aizat. A lot of questions in the lyrics to think about many things. 
How will I look? Will I get the dream car? Will I have you? Kadang² the brain sanggup fikir jauh untuk the possible future.

Flashback masa kecik - semua budak² akan ada jawapan hampir sama. 
"Ariff, nak jadi apa bila dewasa?" "Saya nak jadi doctor, cikgu. tak pun peguam. tapi bukan ahli muzik." haha itu dah macam skrip style p.ramlee  :)

Tapi bila masuk sekolah menengah, impian berubah. Yes, people do change. Back then, I'm more keen into business. Sebab suka numbers, maybe? Tapi subject add math tak dapat score, oops malu lah. But now I still have the heart for business and I've broaden the interest of other things too.

Oh ya, tadi jalan balik dari kerja, nampak budak² sekolah melambai dari dalam bas. ahaa motif nak jadi comel ya? Tapi memang rindu masa dulu² - yang kini hanya dalam memori.


Hope our future will be enough for us, don't just go with the flow. Goodnight for now.

3 comments:

syahira abdullah said...

cekgu..cekgu... saya xmo jadi orang besa boleh x? =.='

nurul farhana said...

selamanya kecik nnt bosan. org bsr blh jadi polis =)

cikintan said...

i want to be remembered as the girl who always brighten up others day, even she couldn't brighten her own.




i wish :)