pretty handsome

Saturday, January 28, 2012

Memo Angkasa

All this while, I never stressed out on having a specific criteria on finding 'that' guy. Heh, actually tak betul sangat la. For physical aspect, I like to see tall guys. Tak perlu tinggi sampai kena mendongak, a bit taller than I am is good enough. Maybe because I'm just at an average height. :)

But now as time passes by, I wish for someone that my unconscious mind secretly plans for me. When you don't realize it, the brain will help you out. Tak merokok, cukup ilmu agama di dada (to help & guide me), tinggi sikit je or sama tinggi pun boleh. Other traits is enough as the saying "sedap mata memandang". Sometimes the feelings will come naturally, without you noticed it.


Maybe 'that' guy is standing in this picture? =)

*kita harus menempuhi realiti. ke angkasa dan kembali. ku tetap berada di sisi. :)

5 comments:

farah umaina said...

superlikes!! hee..ekceli nak tnya..yang mana satu..? hehe

nurul farhana said...

alamak soalan cepucemas! hee yang lain dr lain, tgk betul2 ;)

farah umaina said...

kalau teka betul dapat hadiah x? hee..yg baju belang tu kan...yess!! dpt hadiah..yeay! yeay!

nurul farhana said...

*tepuk tepuk komando hehe. hanya mampu tersenyum. :)

Nor Fatin Aqilah said...

haa .. agk malang ada adik y bcer hot entry ni .... :D