pretty handsome

Wednesday, November 18, 2009

Facebook - The addiction

Yang selalu masuk dalam category social networks, mesti akan jadi addiction. Dulu Friendster, then Myspace, then bla bla bla banyak lagi seperti cendawan tumbuh lepas hujan. 1st time I heard about Facebook early 2008 bila kaklong suruh sign up. Rasanya I replied "eh buku pun ada muka sekarang? haha.."

now I'm addicted to Facebook! yelaa nak ikut perkembangan semasa, nanti di COP tak up-to-date pula, ishkk. . . twitter is another thing. latest addiction to all, but not me ;p

Perkara kesukaan di Facebook:
1. Tag pictures (even if we're not in it)
2. Comment pictures (seronok sangat sampai boleh terkeluar dari real topic)
3. Status updates!

Here, listing out status I yang mendapat sambutan hangat di Facebook (haha cewahh!):

"I could be an angel or devil too"

kata ibu dengar sahaja, cerita hanya kita berdua.

I'm so happy, you're so pretty.

stop right now thank you very much.

bila idea tidak mahu menunjukkan diri, just believe in the power of subconcious mind.

Hello! World without strangers.

"Sometimes I like to stand in the rain because no one can tell that I'm crying. . ."

4 comments:

Anonymous said...

awk neh mmg xde kje la cik fana! dodol! hahaha

farhana said...

terima kaseh komen awk!
ye dodol mmg sdp ishkk..

13may said...

hehhe hehhe...

ni boleh demam ni kalau FB tadak satu hari...hheh ehhhe

farhana said...

hahaha xla smpai demam. itu dh kemaruk sgt tuh ;p
*i like tarikh 13may hehe*