pretty handsome

Friday, September 04, 2009

Cuti Merdeka


Berjumpa kucing seperti Ahmad Bangle (nama pemberian kaklong) – hanya warna yang sama. According to kaklong, ekor bangle a bit bengkok. Kucing ini SANGAT manja! I missed having own cat di rumah ;(

Memborong comic Betty & Veronica - ada 5 parts, so of course kena collect all. Haih baru plan nak berjimat, xpe interest punya pasal. Semangat punya pasal, plastic & price tag tak di tanggalkan lagi. Hehehe!


{ini cerita sebelum game}

YM-ing with cik Mira *sambil membuat spell + jampi + mentera khas dari PJ ke Old Trafford : YA ini hanyala rekaan* I predicted United will win 2-1 with 1 own goal from Gunners. Hoping the scorer will be from Giggs & Nani.

{ini cerita game sebenar}

Arsenal leading with Andrey Arshavin’s 40th minute thunderbolt. United bounce back with Wayne Rooney scores penalty in the 59thminute. Then it’s Abou Diaby’s own goal! HAHAHA mulut I sangat masin. Sila refer "ini cerita sebelum game" di atas. GO GO devils!


*31st August 2009 - Selamat harijadi ke-52 negaraku Malaysia!*

4 comments:

Shikin Hambali said...

heheh yea i do miss having a cat at home too....

baca la archie awak tu sampai ke tua (ada relevan ke?)...

farhana said...

xde relevan pun archie dgn tua2.. like u don't read it jgk ;p

counting days blk cuti raya~

Shikin Hambali said...

:DDDDD

AskWhat??? said...

aku bnci post psl MU vs ARS....
aargh!!!!!!!!!!!!!!!!